sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#128

Päivän Saabinen symboli#128 on Kommunistiaktivisti. Symbolin avainsana on HAPATUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌8. asteessa (7° - 8°). On parempi nousta kuin kieltää kapinallisen luontomme evoluutiovoima. Tarvetta yhteiseen aatteeseen ja halua vaikuttaa historian kulkuun.


Bolsevikki

Bolshevikkien arvot olivat korkeita ja jaloja, mikä heijasti ihmisten tarvetta kokoontua arvokkaan ristiretken lipun alle lopettaakseen tyrannia ja nostaakseen massat pois köyhyyden ja sorron tasolta. Ihmiset nousivat kansan puolesta visionäärisen propagandan kannustamana. Hapatus on tässä yhteydessä jotain, joka tekee tilanteesta tai tunnelmasta vähemmän tuskallisen. Kun asiat ovat raskaita ja synkkiä, on parempi nousta ylös kuin vaipua. Vaikka epäonnistuisimmekin, yritys itsessään on elämän vahvistava ja väistämättä jyrää vallanhaltijoille evoluutionaalisia muutoksia status quoon. Kulttuurisen ilmaisun kaikki osa-alueet ovat tämän prosessin alaisia – pukeutumismuodista seksiä ja Jumalaa koskeviin käsityksiin – mutta pitkällä aikavälillä eniten tutkitut osat liittyvät toistuviin taisteluihin yhteiskunnallisista ja poliittisista kysymyksistä. Kestävän luontomme kivenkovalla vahvuudella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vaikuttaa jonkin verran historian kulkuun.  Yksilöllisesti pystymme itse asiassa vaikuttamaan näiden muutosten ominaisuuksiin enemmän kuin uskommekaan. Minkä tahansa vallankumouksen johtajat ovat yleensä nuoria ja kiihkeitä, oikeudenmukaisuuden puolesta taistelevia.  Vuosisatojen ajan tämä tarina on toistunut kaikkialla, mutta se ei koskaan vanhene. Ihmishenki on lannistumaton ja vaatii vapautta ja oikeudenmukaisuutta. Usein vallankumouksellinen yritys kuitenkin epäonnistuu – tai siitä tulee vain seuraavan sukupolven ongelma. Siitä huolimatta vastaamme aina toisen sielun huutoon, joka on päättänyt jakaa näkemyksen maailmasta parempana paikkana. Se, että tämä on niin usein vähän enemmän kuin tehotonta huutamista, jätetään huomiotta. Vaikka se olisikin turhaa, vastustamme mieluummin monia pinnallisia ja epäspesifisiä ongelmia kuin kiellämme kapinallisen luonteemme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset