maanantai 24. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#123

Päivän Saabinen symboli#123 on Polkkatukkainen nainen. Symbolin avainsana on PÄÄTTÄVÄISYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌3. asteessa (2° - 3°). Elämän tavoitteena on kokea itseilmaisun täydellisyys. Pyrkiä olemaan muodinmukainen.


Polkkatukkainen nainen, made by Wombo



Itsen on tutkittava itseään, jos se haluaa hioa olemuksensa ainutlaatuisuutta. Sufismissa tämä opetuslapsen kannalta keskeisenä pidetty prosessi saa pyhän nimen "muhasaba", joka voidaan kääntää "itseluottamukseksi" tai jopa "vastuulliseksi". Triviaalilta vaikuttava päätös ulkonäkömme tyylistä on itse asiassa merkittävä lausunto siitä, missä määrin mukaudumme tai kapinoimme. Yhteiskunnan evoluutiota todistavat kulttuurin ja muodin muutosaallot, jotka osoittavat hienovaraisesti moraalin ja tietoisuuden tason muutoksia. Meidän on valittava elämämme sen mukaan, miten osallistumme näihin trendeihin tai vastustamme niitä. Suosittujen, nykyaikaisten sopimusten noudattaminen osoittaa  kollektiivisten arvojen vaihtelujen noudattamista. Meidän on tiedostettava, että meillä on myös omat arvomme ja että riittämätön itsearviointi voi hyvinkin uhata henkilökohtaisen kohtalomme toteutumista. Elämän tavoitteena on kokea itseilmaisun täydellisyys. Jossain määrin tätä tavoitetta palvelee hyvin yhteisön arvojen noudattaminen, mutta meidän on myös poistettava se itsenäisesti. Tämä edellyttää tiukkaa ja selkeää päätöstä – koska trendin vastustaminen on status quon kyseenalaistamista. Voi olla, että hiuksemme ovat ensimmäiset, ja meistä tulee suunnannäyttäjiä. Sielulla ei ole panostusta status quoon – kaikilla ulkoisilla muutoksilla, pienemmillä tai suurilla, ei ole todellista merkitystä – mutta sisäisellä tasolla pienimmänkin itsensä pettäminen pitäisi tuntua koskettavalla tavalla. Tällä hengen tasolla jokainen yksilö pysyy täysin avoimena kaikelle ja kaikille. Tämä tieto, kun se täysin ymmärretään ja siihen luotetaan, antaa voimaa kaikkiin valintoihin, jotta voimme helposti päättää suurista ja pienistä kysymyksiä hyvällä omallatunnolla. Todellakin, tuntemalla, mikä tuntuu "omalta", meidän on tehtävä päätöksemme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset