sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#122

Päivän Saabinen symboli#122 on Sikotautiepidemia. Symbolin avainsana on TARTUNTA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌2. asteessa (1° - 2°).  Tunnehysteriaa, joukkohysteriaa tai immuniteettia.


Sikotautiepidemia

Jakamalla avaamme itsemme kaikelle, mitä kohtaamme. Jos emme saa sikotautia, saamme varmasti jonkin muun infektion. Tämä on elämän uhkaava luonne maan päällä, ja meidän on hyväksyttävä se. Ilman infektiota ei kuitenkaan voi olla osmoosia, resonanssia tai empatiaa. Nämä ovat prosesseja, joissa yksi organismi vaikuttaa toiseen ja muuttaa sen ominaisuuksia. Aina kun otamme yhteyttä jakaaksemme toisen parhaat puolet, avaamme itsemme pahimmalle – mitä tahansa kohtaammekin. Uhkaavina hetkinä, kun sairaus iskee meihin, voimme löytää hetkellisen vetovoiman eskapistisissa ideoissa. Tämä ei ole myönteinen lähestymistapa, ja voi hyvinkin tuoda ei-toivottuja tuloksia – itsesääli yleensä tekee niin. Meidät haastetaan harjoittamaan jatkuvaa itsesuojelua ajankohtaisiin asioihin osallistumisemme perustana. Olemme aina vaaralle alttiina, ja tämän elämään terävöittävän tosiasian unohtaminen hetkeksikin voi tulla meille kalliiksi. Meidän tehtävämme on varmistaa, ettemme joudu muiden vaikutuksen alaisuuteen. Edistääksemme tavoitteitamme meidän on säilytettävä herkkyys, intohimoinen herkkyys sille, millä on meille käytännön merkitystä, kun tilaisuus avautuu; silti olemme haavoittuvia olentoja ja meidän on otettava tämä tietoisuus huomioon suunnitelmissamme ja strategioissamme. Tuhoutumattoman hengen on tultava toimeen tuhoutuvan ruumiin kanssa voidakseen lähestyä itsensä täydellisyyttä. Fyysisen kehon rajoitusten kautta opimme muista elävistä hengistä ja omasta parhaasta lähestymistavastamme heidän kanssaan. Jos emme ole valppaita ja unohdamme olla todella elossa sen suhteen, mitä tarvitsemme välittömästi, varsinkin kun menemme liian pitkälle henkilökohtaisten kykyjemme yli, asiat riistäytyvät käsistä ja olemme vaarassa. Silloin on olemassa vaara, että saatamme päättää välttää todellisuutta ja vastuuta vetäytyä omahyväiseen kokemukseemme heikentävistä puutteistamme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset