tiistai 25. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#124

Päivän Saabinen symboli#124 on Muodollisesti pukeutunut mies seisoo metsästysretkeltä tuomansa sarvipäisen hirven vieressä. Symbolin avainsana on MORAALI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌4. asteessa (3° - 4°). Itsevarma ihminen saa voimaa vastaanottamalla yhteisön arvostuksen. Voiton merkki, halu näyttää mihin pystyy.


Voiton merkki


Voimme kuvitella hyvin toimeen tulevan miehen pukeutuneena juuri kuvatulla tavalla: seisomassa takan vieressä kohti seinään, jota koristaa hirvenpää – hän tuntee olonsa todella hyväksi ja nauttii elämästä yleensä. Tämä on henkilö, joka vaikuttaa maailmaan. Selvästi osa menestyksen nautintoa on sen jakaminen jossain määrin julkisesti , jotta se saa suosionosoitukset. Moraali on voima, ja se edellyttää, että muut hyväksyvät meidät ja odottavat näkevänsä tulevia saavutuksia. Pystymme osoittamaan poikkeuksellisen kyvyn saada kollegoidemme voimaannuttavaa arvostusta vain silloin, kun olemme valmiita sijoittamaan omanarvontuntomme yhteisön arvioitavaksi. Useat "pokaalit" ovat osoituksena useista saavutuksista, ja tämä tekee tunnetuksi sekä jatkuvan panoksemme yhteiskunnan hyväksi että parhaiden ominaisuuksiemme olemuksen. Tyypillisesti jotkut meistä haluavat pitää pokaalit ja ansiomerkit esillä. Siihen sisältyy vahva itseluottamuksen periaate. Tätä korostavat entisestään mekko-vaatteet – joiden tarkoituksena on tehdä vaikutus ja vaatia sekä uskollisuutta että auktoriteettia käyttämällä ryhmässämme hyväksyttyjä taikuuden työkaluja. Työpuvut, tyylikkäät autot ja muut glamourit ovat tekniikoita, jotka sitovat pienemmän sopusointuun suuremman kanssa; jokainen värväytyi keskinäiseen palvelukseen hyväksymällä koodin jokseenkin tiedostamatta. On olemassa todellinen vaara menettää itsensä, kun näitä älykkäitä menetelmiä käytetään tietämättä. Voimme tulla yhtä riippuvaiseksi tunnustuksesta kuin lapsi, joka kaipaa silitystä päähän. Jo puvun pukeminen on kuin palkinnon jakamista sen automaattisesti aiheuttamista suosionosoituksista – mutta itse asiassa siinä kunnioitetaan todella vaatetta, ei sen käyttäjää. Jossain määrin meidän täytyy pelata peliä, koska niin yhteiskunta toimii. Mutta on tärkeää muistaa, että se on peli – tottelevaisuuden ja palkitsemisen peli, josta meidän täytyy kasvaa, jos haluamme olla vapaita. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset