keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#98

Päivän Saabinen symboli#98 on Ihmisten vaatteisiin pukeutuneita kaniineja paraatissa. Symbolin avainsana on OMAKSUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋8. asteessa (7° - 8°). Todellisuus on vakiintunut, kuten se on dramatisoitu. Tehdä päätöksiä niin,  että tulevaisuus voisi olla parempi ja arvokkaampi.


Kani ihmisten vaatteissa

Todellisuus vakiintuu, kun se dramatisoidaan. Siksi on viisautta itse heijastaa korkeimmat ihanteet, jotka voimme kuvitella elämästämme kohtaamiimme tilanteisiin, ja tehdä selväksi rajattomalla varmuudella, että teemme niin. Tietenkin meidän on oltava varovaisia, ettemme korvaa nerokkaasti vahvistusta saavutuksella. Tietoisuuden ulottuvuus ylöspäin henkeä kohti on lajimme kunniaa, mutta taivaan ilmentämiseksi maan päällä meidän on myös työskenneltävä sen eteen. Tärkeä, joskin hienovarainen, osa siitä, keitä todella olemme, on uinumassa odottaen, että ymmärrämme sen muodon olosuhteiden ulkomaailmassa. Tämä on varattu – meidän on otettava se, mikä on meidän, tehdäksemme siitä meidän – joskus ennen kuin kukaan tietää, ja usein yllätyksenä. Voimme tehdä niin vain silloin, kun luotamme siihen, että olemme ihanteidemme arvoisia. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset