torstai 29. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#99

Päivän Saabinen symboli#99 on Pieni alaston tyttö pyydystämässä käsin kalaa vedestä. Symbolin avainsana on TAIPUMUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋9. asteessa (8° - 9°). Tärkeämpää on sitoutuminen kuin lopputulos.  Viattomasti kurkottamassa kohti kokemuksia.


Pikkukaloja


Kun pystymme virittymään sielun viattomaan kauneuteen, toimimme esteettömästi – alastomuus on yhtä leikkisää ja luonnollista kuin kalastus. Sitten jokainen mahdollisuus sponsoroi jännitystä ja yksinkertaista, sammumatonta uteliaisuutta. Haluamme osallistua ja löytää mitä tahansa missä tahansa tilanteessa tietäen, että siinä on aina jotain, joka viihdyttää uteliaisuuttamme. Tällä asenteella tuomme merkityksen kaikkeen, mihin koskemme. Meille on tärkeämpää sitoutumisprosessi kuin sen seurauksena oleva tulos. Lisäksi meidän tulee tarttua jokaisen tutkimusalueen ohjaksiin, joihin osallistumme. Silti vain kevyt kosketus vaaditaan, koska meillä ei ole suurta kiintymystä huomiomme tulokseen. Itseilmaisu voi olla erittäin korkeaa – siitä huolimatta muut reagoivat hyvin, jos epätietoisessa yksinkertaisuudessa on karismaattista armoa. Kuitenkin taipumuksemme puhuvat pyrkimyksestä tulla paremmaksi versioksi itsestämme, kaikessa viattomuudessa. Tällä lähestymistavalla meidän on oltava tietoisia siitä, että maallisia saavutuksia ei tueta hyvin – koska huomio muuttuu jatkuvasti ja kokeillaan jotain uutta. Koska sielu on aina läsnä ikuisessa, moitteettomassa hengen puhtaudessaan, se tuo innostusta kaikkeen, mitä se kohtaa. Jos tämä ei ole todiste meissä olevasta jumalallisuudesta, mikä sitten on? (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset