tiistai 27. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#97

Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa. Symbolin avainsana on YLEMMYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋7. asteessa (6° - 7°). Sielu virkistyy, kun toisinaan lepäämme normaalista todellisuudesta. Ne astraalialueet, joita ei yleensä näe. Saada tuntumaa feminiiniseen puoleen.


Keijut kuunvalossa


Elämänpaineet, joita ei voida hyväksyä, voivat saada meidät antautumaan järjettömiin mielikuvituksen lentoihin ja asumaan mielikuvitusmaailmassa. Tästä ei ole lainkaan apua, se voi olla melko hämmentävää ja aiheuttaa todellisia ongelmia. Luonto tarjoaa rajattomat mahdollisuudet vapauttaa jokainen meistä psykologisista ja fyysisistä taakoista, jotka väistämättä johtuvat osallistumisestamme elämään. Uni on ilmeisin esimerkki, niin myös unelmoiminen, ja kuitenkin ne on tarkoitettu tilapäisiksi levähdyspaikoiksi pikemminkin kuin realistisiksi vaihtoehdoiksi maailmallisuudelle. Varmasti on tarve tasapainottaa arjen rasituksia löytämällä olemisen keveys, mitä kahdesta kuuvalaisemasta keijusta saa mieleen. Sielulle on ominaista lentää ja kohota, ja hetket, jolloin voimme tuntea tämän, ovat arvokkaita mahdollisuuksia sisäänpäin kääntymiseen ja itsereflektioon; nämä syntyvät itsestäänselvyytenä aina kun tällainen mieliala on läsnä. Tästä oppii kyvyn nousta kaikkien uhkien yläpuolelle, jos kokee väistämättömän, pitkäaikaisen, pakkovankeuden tunteen fyysisyyden ja kaiken siihen liittyvän alueella – pakottava vaatimus huolehtia kehon tarpeista ja niin monista tunnehaasteista. Itseoivalluksen tiellä tästä olemisen keveydestä tuleva korotuksen tunne on dynaaminen tekijä – toisin sanoen etenemme helpommin, jos sellaisia kykyjä ajoittain valjastetaan ja hyödynnetään. Niinpä halu olla välillä "sekaisin" voidaan kanavoida tuottavasti keinoksi virittyä ja kehittää muuntavaa herkkyyttä. Sitten huomaamme, että luovalla mielikuvituksella on syvällisiä parantavia voimia. Ajoittain irrottautuminen arkitodellisuudesta on todella vapauttavaa, ja tällainen hengen ylemmyys osoittaa itsekkyyden maagisen mahdollisuuden. (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset