perjantai 23. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#93

Päivän Saabinen symboli#93 on Turkiksiin kääriytynyt ihminen ohjaamassa pörröistä hirveä. Symbolin avainsana on LANNISTUMATTOMUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋3. asteessa (2° - 3°). Olemme täysin elossa vain kokiessamme sitä, mikä ei ole hallittavissa. Elämä on haastavaa ja palkitsevaa, jos siinä on tutun ja tuntemattoman vuorovaikutusta. Itseluottamusta esiintyipä missä olosuhteissa tahansa.


Hirvi ja turkiksiin kääriytynyt ihminen, made by Wombo



Tämä outo symboli viittaa ulkoiluun, joka ei juurikaan pidä kiinni tavanomaisuudesta tai kodin mukavuuksista, ja se on osoitus ihmiskunnan lannistumattomasta hengestä, kun se kohtaa ankarien olosuhteiden haasteen luottavaisin mielin. Jokaisella meistä on hyvin yksilölliset juuret, ja niistä vahvistuu vakaumuksemme siitä, keitä olemme ja mikä antaa meille voimamme. Se osa meistä, joka on kiinnostunut selviytymisestä ja yksilöllisyydestä, vaatii vahvistamaan itseään kokemustensa kautta. On hyödyllisintä pitää kaikkia erityisiä rajoituksia ja esteitä itse asettamina ja lopulta tarpeettomina. Kehdosta hautaan käymme läpi erilaisia itsensä löytämisen vaiheita, ja jokaisessa vaiheessa meidän on löydettävä sisäiset resurssit, joita tarvitsemme käsitelläkseen sitä, mitä eteen tulee – olisipa se kuinka outoa tai kuinka haastavaa tahansa. Jäljellä oleva vaisto on kirjoitettu syvälle ja selkeästi ihmisen sydämeen. Olemme kaikki jollakin tasolla edelläkävijöitä, ja mikä tahansa pysyvä antautuminen turvallisuuden ja seikkailun nimissä on vääristelyä – toipumisen ja levon periaatteen väärinkäyttöä. Useimmat normaalit kokemukset ovat itsestään rajoittuvia, kun niiden annetaan tulla tottumuksiksi ja tiedostamattomiksi. Mahdollisuuksia löytyy kaikkialta sellaiselle, joka halveksii rajoituksia ja näin ollen torjuu aina väistämättömyyden. Elämä on todellista ja palkitsevaa vain silloin, kun se voidaan viedä totutusta tuntemattomaan. Olemme täysin elossa vain kokeessamme seikkailun, joka on pohjimmiltaan hallitsematonta. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset