torstai 22. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#92

Päivän Saabinen symboli#92 on Ihminen leijumassa ylätasangon yläpuolella. Symbolin avainsana on MIETISKELY. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋2. asteessa (1° - 2°). Pohdiskelu on osa optimaalista itsehallintaa.  Nousta tilanteen yläpuolelle.


Meditaatio

Tässä on kyse ymmärryksemme laajentamisesta ennen kuin päätämme sitoutuneesta asemastamme missä tahansa asiassa. Seurauksena on, että meillä on oltava laaja ja syvä itseymmärrys, jos haluamme välttää typeriä valintoja. On varsin tavallista, että ihmiset jättävät arvioimatta maanläheisiä pohdintoja käsillä olevassa tilanteessa, eksyneenä johonkin transsendenttiseen mielikuvituksen lentoon todellisuuden luonteesta. Tämä johtaa väistämättä tappioon ja pettymykseen ja siitä johtuvaan epäonnistumisen ja voimattomuuden tunteeseen. Pohdiskelu on osa optimaalista itsehallintaa. Sillä on myönteinen vaikutus mieleen ja fyysiseen kehoon, ja sen avulla voimme omaksua paljon laajemman käsityksen kaikista pelissä olevista muuttujista. Hyvin harvat huippusuorittajat jättävät tämän toiminnan pois normaalista käytännöstään. Jokaisesta tekemästämme liikkeestä seuraa ääretön valikoima mahdollisia seurauksia. Mitä enemmän niitä voimme nähdä ja ennakoida, sitä parempi on kykymme paljastaa potentiaalimme tehdä maailmasta sellainen kuin haluamme sen olevan. Mietiskelemisen kautta pääsemme laajempaan visioon. Saamme rajattoman yleiskuvan kokonaisuudesta ennen kuin ryhdymme yksityiskohtiin. Näin pääsemme eroon pakkojemme ja tapojemme kahleista – maltillisesti. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset