lauantai 29. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#311

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta luottaa sisäiseen inspiraatioon ja opastukseen uuden kehitysvaiheen alussa. Tässä viitataan oleelliseen arvoon pysyä avoimena henkisten tai sieluvoimien laskeutumiseen, varsinkin kun uusi yksilöllisen toiminnan kausi on alkamassa. Yksilön ei pitäisi olla riippuvainen pääasiassa ulkoisista olosuhteista, perinteisistä ja kannustimista. Sisällä on luovaa voimaa,  jota voidaan hyödyntää, tai pikemminkin sen pitäisi antaa virrata tietoisuuteen ja käsiin, jotka kirjoittavat tai muokkaavat materiaaleja alkuperäisiin muotoihin.

Tämä on 63. viiden sarjan ensimmäinen symboli. Se viittaa yksilöllisen tietoisuuden varjoon sisäisellä, mutta kuitenkin transsendenttisella voimalla.

Inspiraatio


Vesimies♒11° Ihminen saa inspiraation

Vaikka kuinka ole pannut aivosi töihin, et ole saanut todellista opastusta. Sinun pitäisi hiljentyä ja avautua sisäisen inspiraation viesteille. Järkesi voi häiritä intuitiosi kuuntelemista. Olla luovuuden lähteellä. Inspiraatio on yhtä kuin hengen hengitystä. Mitä enemmän olet tietoinen jatkuvasta yhteydestäsi henkisiin energioihin, sitä useammin kohtaat inspiraation. 


Avainsana on HURMIO


Kielteisenä - toisten poissulkemista. Riippuvaisuutta itsestä tai jostain ulkopuolisesta. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 63


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset