perjantai 28. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#310

Tämä symboli kertoo tarpeesta käsitellä ihmisiä persoonallisina eikä näyttöinä, joille projisoidaan omat unelmansa ja ihanteensa. Tässä meillä on viimeinen selvitys mentaalis-hengellisen näkemyksen ja elävän todellisuuden välisestä suhteesta, ihmisten ja heidän ilmeisesti ruumiillistuvan ihanteen välillä, "suuren rakastajakuvan" ja ihmisen rakkauden tarpeen välillä - rakkaudesta, jota hänen läsnäolonsa stimuloi ja herätti. Elokuvaruudun "tähti" ei ole todellinen henkilö. Tähden suosio hiipuu, ihminen jää. Mitä tämä suosion episodi on todella tehnyt henkilölle? Tämä on kysymys, jota voidaan soveltaa hyvin erilaisiin tilanteisiin.

Tämä viiden sarjan viides symboli tuo tietoomme ongelman, joka on perustavanlaatuinen ja joka voi kohdata meidät eri muodoissa. Henkilö vastaan arkkityyppi. Tämä voi tarkoittaa kriittistä tarvetta itsearviointiin. (Rudhyar).


Sammakkoprinssi Pixabay


Vesimies♒10° Pian ohimenevä kansansuosio

Huomaat, että et itse tai joku toinen ei olekaan ihan sitä, mitä olet ajatellut. Tässä on tärkeä oppia, että yleisön suosio ei aina vastaa todellista luonteen syvyyttä ja itsearvostusta. Ohimeneviä tilaisuuksia. Olla itselleen uskollinen. Onnen käännekohdat. 


Avainsana on HYVÄKSYMINEN


Kielteisenä - vääriä käsityksiä omasta suosiostaan


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 62 on nyt esitelty:


Sarja 62

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset