sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#312

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta tunnistaa tyyppien ja kehitystasojen erot kaikkialla, missä ihmiset asuvat ja työskentelevät yhdessä. Tämä symboli viittaa ilmeisesti elämänmuotojen ja tietoisuuden evoluution nousevaan prosessiin. Se näyttää pätevän erityisesti siihen tosiasiaan, että ihmisten välillä on tasoeroja. Tasa-arvoisuuden ihannetta on tasapainotettava oivalluksella, että tasojen hierarkia on luonnollinen tosiasia. Jokaisen ihmisen tulee olla tietoinen tasosta, jolla hän on, vaikka hän pyrkiikin siirtymään korkeammalle tasolle. Hänen tulisi etsiä inspiraatiota ja esimerkkejä ja auttaa samalla alemman tason ihmisolentoja pääsemään ylöspäin. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa löydämme "nousun" symbolin, joka on vastakohta edelliselle, joka merkitsi henkisten voimien "laskua". Se varoittaa meitä tunteellisesta toiminnasta korostaa liikaa länsimaista tasa-arvoisuuttamme, joka pohjimmiltaan koskee kaikkien yksittäisten henkilöiden henkistä ydintä, joita pidetään "Jumalan poikina" tai hengellisinä monadeina. Jokainen ihminen on potentiaalisesti jumalallinen yksilönä, mutta TAJUUS on väistämätön todellisuus, joka on hyväksyttävä sosiaalis-mentaalisella tasolla.

Initation well Sintra Pixabay

Vesimies♒12° Portaikossa seisomassa ihmisiä, jotka on luokiteltu ylöspäin nousevaan järjestykseen

Ehkä sinusta tuntuu, siltä kuin etenemisesi korkeamman ymmärryksen saamiseksi olisi hidasta. Älä keskity ajattelemaan edessäsi tai takanasi olevia, se ei johda mihinkään. Hyväksy tämänhetkinen paikkasi ja odota tulevaa viisautta. Kykyä nähdä elämä eri näkökulmista. Sosiaalista edistymistä.  


Avainsana on ETENEMINEN


Kielteisenä - huolestumista sosiaalisen asemansa takia. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset