torstai 27. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#309

Tämä symboli kuvaa uusien sosiaalisten arvojen dynaamista sisällyttämistä yksilöihin, jotka ovat esimerkkejä näiden arvojen henkisestä potentiaalista ja suuremmasta merkityksestä. Tämä symboli toistaa melkein Jousimiehen♐ 12°:n symbolin#252, mutta tässä viiden sarjassa sillä on hieman erilainen merkitys. Tässä tarkoitetaan vain voimakkaan symbolin elävöittämistä, sen ruumiillistumaa elävässä todellisuudessa, eli henkilössä, joka pystyy lentämään tietoisuudessa korkeimpaan henkiseen ulottuvuuteen. Arkkityypille annetaan elävä substanssi ja siivet. Kuvasta on tullut Voima. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli, kuten tavallista, antaa meille teknisen ehdotuksen. Uuden arkkityypin "näkeminen", uuden arvotason hahmottaminen mielellään ei riitä. Näkijästä on tultava tekijä. Persoonaton on dynamisoitu ja tuodaan esiin. Meillä näytetään tässä visio. (Rudhyar).


Eu-kotka


Vesimies♒9° Lippu muuttuu kotkaksi

Tilanteen ulkonaisesta ilmenemästä siirtymistä energisen hengen syvempiin kerroksiin. Huomaat ehkä, ettet vain tuo esille mielikuvaa vaan todellista voimaa. Tavanomaisuuden ylläpuolelle pääsemistä, nousua. Jokin suurvalta on ollut tai on esillä elämässäsi. 


Avainsana on DRAMATISOINTI.  


Kielteisenä - tuoda voimalla esiin omat mielipiteensä. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset