Rudhyarin mukaan vahanuket edustavat uuden kulttuurin arkkityyppejä. Tässä on kyse kiinteistä symboleista, joihin kulttuuri perustuu, mentaalisten arkkityyppien kanssa. Niitä säilytetään ja tarjotaan malleina, joita voidaan jäljitellä tai ainakin ammentaa uusia motiiveja inspiraation saamiseksi. Olemme visiovaiheessa: tietoisuudelle paljastuu uusia muotoja sekä uusia tapoja kohdata muita ihmisiä sosiaalisissa suhteissa. Lontoon yksi kuuluisimmista museoista on ehdottomasti Madame Tussaud'sin vahanukkemuseo. Marie Tussaud oli 1800-luvulla elänyt sveitsiläinen vahanukketaiteilija, joka perusti Lontooseen vuonna 1835 oman pysyvän näyttelytilan. Marie Antoinette -vahanukke on esillä Vienissä, Itävallassa.
Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Tietyllä tavalla tässä viitataan ihmisen yleiseen menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Vahahahmot ovat persoonattomia muotoja. Ne ennustavat uutta kollektiivista kehitystä.
Marie Antoinette Jean-Baptiste Gautier Dagoty 1775 |
Vesimies♒8° Kauniisti vaatetetut vahanuket
Ei riitä, että katsoo omaa osaansa, osa täytyy myös elää. Tämän tilanteen elementit ovat ehkä aivan liian pinnalliset, tai sinulle on annettu pinnallinen osa esitettäväksi. Ulkokuori ehkä on hyvä, mutta mitä on sisällä? Standardien säätämistä - sosiaalisten rituaalien esimerkki. Arvot esillä.
Avainsana on VAIKUTUS.
Kielteisenä - laittaa kasvoilleen valheellinen naamio. Pitäytyä menneen ajan loistossa.
Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastaanottavainen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti