tiistai 25. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#307

Tämä symboli kuvaa alkumunaa, joka on useiden kansojen vanhoissa luomistaruissa maailman alku ja synnyttäjä.  Tässä näemme uudenlaisen ihmisen ilmaantumisen, joka ei ole syntynyt "esivanhemmista" ja joka siksi on vapaa ihmiskunnan menneisyyden hitaudesta. Hän on evoluution uusi tuote, "mutantti". Hän muodostaa tuoreen heijastuksen luovasta hengestä, joka kumpuaa kosmisesta tai planetaarisesta kokonaisuudesta, ei mistään paikallisesta kulttuurista tai rodullisista perinteistä. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli on erilainen kuin edellinen. Sen voidaan sanoa julistavan globaalin ihmisen ilmoituksen uudelle aikakaudelle. Kokonaisuuden voima on keskittynyt häneen täydellisesti vapaana muinaisista paikallisiin olosuhteisiin perustuvista arvostandardeista. (Rudhyar).

Suomalaisen kansanrunouden pohjalta kootussa Kalevalassa Ilmatar liittyy Väinämöisen ja maailman syntymään. Ilmatar tylsistyy oloonsa impenä taivaalla ja laskeutuu meren selälle. Tuuli hedelmöittää hänet. Sotka etsii pesäpaikkaa ja huomaa Ilmattaren polven, jolle se tekee pesän ja munii siihen munansa. Polvea alkaa kuumoittaa ja Ilmatar heilauttaa sitä, jolloin munat putoavat ja särkyvät. Särkyneistä munankuorista syntyy maailma. (Wikipedia).

Ilmatar Robert Wilhem Ekman 1830

Vesimies♒7° Munasta syntyvä lapsi

Löytää uusia tapoja tehdä asioita. Haluat löytää oman tien, uuden polun, uuden ulospääsytien. Muuntuminen. Uuden luovan idean syntyminen. Esiintyminen aivan uudessa valossa. Ihmisen auran värit kertovat sisäisestä olotilasta. Haudotut ideat tulevat päivänvaloon. 


Avainsana on VÄLTTÄMÄTTÖMYYS.  


Kielteisenä - olla erilainen vain muodin vuoksi. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset