tiistai 18. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#300

Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo vallasta ottaa vastuu ratkaisevista valinnoista, jotka syntyvät kypsän keskustelun jälkeen niiden kanssa, jotka jakavat tämän vallan. Olemme kaikki nyt tietoisia salaisten komiteoiden työstä Valkoisessa talossa ja kaikilla hallituksen tasoilla. Esoteerisen filosofian opiskelija uskoo sen olemassaoloon, mitä on kutsuttu  "sisäiseksi hallitukseksi", jolla on valta ohjata planeettamme ja ihmiskunnan kehitystä. Jotkut ihmiset puhuvat "okkulttisesta hierarkiasta" tai "valkoisesta looshista". Tässä taas on vaakalaudalla telluristen prosessien ja ihmishistorian tosiasioiden "läpinäkeminen" - olettaen, että nämä tosiasiat ovat ainakin osittain seurausta kvasijumalallisten olentojen korkeimman neuvoston päätöksistä. Ilmeisesti symboli voi viitata myös siihen, mitä tapahtuu tavallisemmalla liiketoiminnan ja politiikan tasolla. Millä tahansa tasolla se viittaa sosiaalisen vuorovaikutuksen korkeimpaan muotoon.

Tässä Kauriin merkin viiden sarjan viimeisessä symbolissa näemme sosiaalisen vastuun huipentuman ja viittauksen toimeenpanovaltaan.

Vapaamuurarien initaatioriitti Wikipedia Public Domain


Kauris♑30° Salainen liikeneuvottelu

Päätöksiä tehdään ja suunnitelmia laaditaan. Oletko neuvottelussa mukana vai sen ulkopuolella? Et voi yksin päättää kaikesta, tarvitset apua. Kutsu koolle ystäväsi ja ihmiset, joilla on tietoa ja joihin luotat, heidän kanssaan voit käydä läpi tilanteen kaikki yksityiskohdat. Mahdollisuus. Täydellinen asioiden hallinta. 


Avainsana on TILAISUUS. 


Kielteisenä - olla välittämättä päätöksen kohteeksi joutuvien tunteista. Käyttää hyväkseen ihmisiä tai tilanteita.  


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-henkinen-inspiroitunut.


60. viiden sarja on nyt esitelty ja on aika siirtyä Vesimiehen♒ merkkiin.


Sarja 60





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset