keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#301, Aurinko siirtyy Vesimiehen merkkiin

 VESIMIES

Vesimies♒ on eläinradan yhdestoista merkki (asteluvut 301˚ – 330˚) ja se edustaa yhdettätoista huonetta, jonka piiriin kuuluvat ryhmät, yhteisöt, yhdistykset, järjestöt, verkostot, yhteistyö ihanteet, toiveet, kontaktit kodin ulkopuolella ja ystävyyksien vaaliminen). Vesimiehen♒ laatu on kiinteä (periaatteellisuus, tinkimättömyys, hellittämättömyys) ja sen elementti on Ilma (ajattelu, päättely, yhdistely, loogisuus). Hallitsijaplaneetta on Uranus (muutos, uudistuminen, yllätykset, mullistukset, vapaus, kapina, vallankumous, teknologia, astrologia). Aurinko on Vesimiehen♒ merkissä: 20.1.-18.2.

Vesimiehen♒ vahvuuksia ovat itsenäisyys, tasapuolisuus, sosiaalisuus, suvaitsevaisuus, toverillisuus, Vesimies♒ on älykäs, oivaltava, kekseliäs, tieteellinen, omaperäinen, uudistusmielinen ja moderni. Vesimies♒ voi opettaa muille ihmisille itsenäistä ajattelua ja rohkeutta, edistää tasa-arvoa, yhteisöllisyyttä, kaataa raja-aitoja, uudistaa sovinnaisia ajattelu- ja käyttäytymistapoja. Vesimiehen♒ tulisi kehittää joustavuutta mielipiteissä, leikkimielisyyttä, tunneilmaisua, luontoyhteyttä, elitismin ja ylimielisyyden välttämistä.


Vanha lähetysasema


Vesimies♒1° Vanha punatiilinen lähetysasema

Joskus omat uskomukset tuntuvat oikeilta ja toisille on kerrottava oikea totuus. Voimavarat pitää käyttää siihen, että luo mahdollisuuden näiden uskomusten julistamiseen. Täytyy muistaa se, ettei aito totuus vaadi toisten kontrollointia vaan jokaisen ihmisen jumalaisuuden hyväksymistä ja kunnioittamista. Olet jommallakummalla puolella tässä asiassa. Vetäytymistä henkisyyteen luonnollisessa ympäristössään. 


Avainsana on KESTÄVYYS


Kielteisenä - dogmaattisuutta. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.


Tästä alkaa uusi, toiminnallisen tason viiden sarja:


Sarja 61





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset