maanantai 17. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#299

Tämä symboli kuvaa kykyä nähdä piilotetun merkityksen jokaisessa tapahtumassa, johon kohdistaa huomiota. Ihminen on aina pyrkinyt tulkitsemaan häntä hämmentävien tapahtumien tai tilanteiden merkitystä erityisillä enteillä. Teelehtien lukeminen on vain yleinen moderni versio tietyntyyppisestä menettelystä, jota kaikkien muinaisten uskontojen papit käyttivät. Käytäntö perustuu "kaiken suhteen kaikkeen muuhun" ymmärtämiseen. Tämä on Marc Jonesin antama astrologian määritelmä. Syväpsykologian unien tulkinta kuuluu samaan kategoriaan, koska se perustuu tiedostamattoman ja tietoisen läheisen yhteyden luomiseen. Mutta unientulkinnassa viitataan pääosin tiedostamattomaan yksilöön, ainakin aluksi, kun taas enteissä tai modernissa ennustamisessa parhaimmillaan turvaudutaan okkulttisten voimien tai entiteettien voiman välittämään tietoon, joka selventää hämmentäviä tilanteita. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli viittaa tiettyyn ymmärtämisen tai arvioinnin "tekniikkaan". Se tarkoittaa kykyä paitsi havaita jokapäiväisen olemassaolon tosiasiat, myös nähdä nämä tosiasiat läpi ja selvittää, kuinka ne liittyvät perusmerkityksien tai arkkityyppisten prosessien maailmaan. Tämä on pohjimmiltaan sitä, mitä tarkoitetaan todellisella selvänäköisyydellä, kyvyllä nähdä kaikessa syvempien todellisuuksien merkitys. (Rudhyar).

Teekuppi

Kauris♑29° Nainen ennustamassa teenlehdistä

Alat nähdä jopa yksinkertaisimmassakin jokapäiväisessä asiassa merkitystä. Saat viestejä, jotka kertovat tilanteestasi, jos ole avoin näkemiselle. Symbolit avaavat tien henkiseen keskukseen. Intuition ja ihmistuntemuksen vastuullista käyttöä. 


Avainsana on SIGNEERAUS


Kielteisenä - riippuvuutta taikauskosta tai esoteerisista neuvoista. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset