perjantai 14. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#296

Tämä symboli kuvaa kykyä havaita luonnonilmiöiden piilotettu ja luova henki. Saabiset symbolit viittaavat useaan otteeseen luonnonhenkiin. Tässä on kyse vesielementtiin liittyvien henkisten tai psyykkisten voimien paljastamisesta. Vesi sitoo kaikki elävät solut terveelliseen vuorovaikutukseen. Se symboloi elintärkeiden energioiden jatkuvaa virtausta, tietoisuuden sujuvuutta, jota muutos stimuloi. Suuri veden kierto maan biosfäärissä (meret, pilvet, sade, joki) symboloi universaalien elämänprosessien perusvaiheita, tunne-energian ja rakkauden nousua ja laskeutumista. Voimme personoida nämä vaiheet ja puhua "luonnon sielusta" ja kosmisella tasolla "maailmansielusta", anima mundista. Vesi on tämän sielun telluuristen ilmentymien aines. Se on maaginen aine, ja nykyaikaiset kemistit löytävät uudelleen tutkiessaan sen epätavallista käyttäytymistä tietyissä tilanteissa, minkä vanhat alkemistit omalla tavallaan epäilemättä ymmärsivät. 

Tämä on 60. viiden sarjan ensimmäinen symboli, ja se esittelee meille syvän intuition superfysikaalisista energioista, jotka tämän viiden sarjan lopussa näemme täysin hallitun - symboli#300. (Rudhyar).

Keijukaiset tanssivat veden päällä


Kauris♑26° Veden päällä tanssivat keijukaiset

Vaikka tämä kuvastaakin olemassaolon kevyettä, voit kokea, ettet oikein ole kehossasi tai että todellisuudentajusi on hämärtynyt. Tunteesi ovat keveitä tai melkeinpä kujeilevia. Tämän hetken hyvästä olosta nauttimista.  


Avainsana on LEVOTTOMUUS. 


Kielteisenä - vastuuttomuutta ja todellisen tilanteen kieltämistä. Kiellät syvemmät tunteet kulkiessasi huolettomasti ongelmien pinnalla. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 60




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset