torstai 13. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#295

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kulttuuri- ja taideprosessien käyttöä keinona lisätä henkilökohtaista mukavuutta ja arvostusta. Edellisen symbolin jälkeen tämä tuo meidät takaisin aineelliseen, mutta sen esteettiseen puoleen hyötyjä, joita yhteiskunta voi tarjota jäsenilleen. "Matto" merkitsee aina jossain määrin jotain, jolla ihminen seisoo tai istuu. Se on kulttuurisen "ymmärryksen" perusta, ja sellaisena sillä voi olla maaginen tai pyhä merkitys, kuten rukousmatoilla. "Nainen luostarissa" #294 tuntee luultavasti vain paljaan lattian, koska hänen tavoitteenaan on transsendenssi, mukavuudesta ja kulttuurimalleista luopuminen.  

Tämä on 59. viiden sarjan viimeinen symboli. Se korostaa perinteisiin luottamisen arvoa.

Itämaisia mattoja Erbilissä

Kauris♑25° Kauppias myymässä itämaisia mattoja

Arvostusten ja aatteiden uudelleen arviointia. Vanhoista tavoista ja ajatusmalleista voi löytyä vastaus. Ehkä voisit kokeilla käytännössä erilaisia itämaisia vanhoja traditioita. Kulttuuritaustan arvojen selkeyttäminen itselle. 


Avainsana on LÄHETTÄMINEN


Kielteisenä - oman edun tavoittelua. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sosiaalisen tason, 59. viiden sarja on nyt esitelty:


Sarja 59











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset