lauantai 15. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#297

Tämä symboli kuvaa yksilöllisen tietoisuuden nousua sen kulttuurin henkisten johtajien saavuttamiin korkeimpiin oivalluksiin. Kuulemme nyt paljon "huippukokemuksista", mutta tämä symboli kertoo meille, että ne ovat hyvin suuressa määrin riippuvaisia polkumme seuraamisesta, jota monet ovat kulkeneet aiemmin suurten Opettajien ja Viisaiden innoittamana. Pyhäkkö on rakennettu sukupolvien lakkaamattomilla ponnisteluilla. Pyhiinvaelluksen pyhittää monien omistautuminen, vaikka jokainen löytää omalta vuorenhuipulta sen, mikä hänen mielestään näyttää ainutlaatuiselta ja yliluonnolliselta ilmestykseltä. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa todistamme ihmistietoisuuden nousua; edellinen symboli puhui siitä, mitä voidaan kuvitella "laskeutuneeksi" luonnon energioista, jotka virtaavat veden tavoin alas kohti matalampaa intensiteettitasoa. Ihmisen ylin tehtävä on nousta kuin tuli, kumppaniensa kanssa jakaman näkemyksen kannustamana. (Rudhyar).

Vuoristopyhättö Pixabay


Kauris♑27° Pyhiinvaeltajat kiipeämässä vuoristopyhäkköön

Pysyä arvokkaaksi valitsemallaan tiellä, vaikka matka välillä olisikin tuskallista. Aina on tarvetta pyrkiä kauemmaksi ja oppia lisää ymmärtämyksen tiellä. Tarvetta seurata ennen kulkeneita saavuttaakseen todellisen sisäisen täyttymyksen tunteen. Matka on vaikea, mutta palkinnot ovat suuret. Astua tietoisuuteen. 


Avainsana on SINNIKKYYS


Kielteisenä - vaatia moraaliarvoja mutta ei todellista tunnetta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset