tiistai 11. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#293

Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo yhteiskunnan tarjoamasta palkkiosta yksilöllisen vastuun toteuttamisesta. Se tosiasia, että "kahta" palkintoa korostetaan, saa meidät uskomaan, että tämä voi viitata hienovaraisesti yhteisön tunnustukseen siitä, että onnistuipa hän tai epäonnistui: yksilöllä, joka suoritti velvollisuutensa jalosti epätavallisissa olosuhteissa, on oikeus sen kollektiivin kunnioitukseen ja arvostukseen, jota hän palveli niin hyvin. Tässä tarkoitetaan jatkuvaa vastavuoroista - antamista ja ottamista yhteiskunnan ja yksittäisen henkilön välillä. Jokaisen pitäisi voida luottaa toiseen. 


Tämä viiden sarjan kolmas symboli poimii ikään kuin yhteisen elementin kahdesta edellisestä kohtauksesta. Avainsana tässä on korvaus eli palkkio hyvin tehdystä suorituksesta – tilien tasapainottaminen.

Ansiomerkki


Kauris♑23° Kaksi rohkeudesta annettua taistelumitalia

Aito urheus pitää palkita. Ponnistuksesi on viimeinkin huomattu, ja saat tunnustusta ja kompensaatiota näyttävästi. Ehkäpä sinun pitäisi huomioida jonkun toisen saavutukset. Jatkuvaa itsensä unohtavaa uhrautumista toisten hyväksi. 


Avainsana on TUNNUSTUS. 


Kielteisenä - palkkio ensipauna lieventämään ihmisen syyllisyyden tunnetta. Epätoivoisesti yrittää saada tunnustusta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset