maanantai 10. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#292

Tämä symboli kuvaa ymmärrystä siitä, että ihminen voi kasvaa niin tappion kuin menestyksen kautta. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden muuttaa näennäinen ulkoinen tappio sisäiseksi henkiseksi saavutukseksi. Olemme nähneet kuinka täysin voitetut kansat (Saksa ja Japani) ovat loikanneet eteenpäin ja saavuttaneet suurta taloudellista menestystä. Paljon riippuu tahdon laadusta ja ihmisen sisäisestä koskemattomuudesta. 


Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa löydämme sen, mikä näyttää paradoksilta, mutta henkinen elämä on aina paradoksaalista. Suuresta syntisestä voi tulla tunnetuin pyhimys ja keskiaikaisesta paavista rikollinen. Tärkeintä on aina sisäinen vahvuus. (Rudhyar).


José Leonardo, The Surrender of Juliers, Museo del Prado, Madrid, 1636


Kauris♑22° Kenraali hyväksyy tappionsa uljaasti

Välillä tulee hetkiä, jolloin huomaa, ettei enää kannata taistella. Tässä tilanteessa ei pysty saavuttamaan voittoa. Vaikka luovutatkin, muistetaan urheutesi. Se miten suhtaudut tappioosi, muodostaa arvosi tulevaisuudessa. Sisäisen arvon merkitys. 


Avainsana on TARKOITUKSENMUKAISUUS


Kielteisenä - olla huono häviäjä tai tunnetta siitä, että mikään ei koskaan onnistu. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset