maanantai 10. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#291

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kilpailun arvoa ryhmätietoisuuden kehittämisessä. Tässä ei ole enää kyse yksilöiden välisestä kilpailusta, vaan kilpailusta yksilöryhmien välillä, jotka vuorottelevat peräkkäin maksimoidakseen ryhmätyötä ja mahdollisuutta erinomaisiin tuloksiin. Koko sivilisaatio on laaja viestintäkilpailu, jossa ihmisryhmät ja sukupolvet kantavat soihtua niin sanotusta "edistymisestä". Suuret saavutukset syntyvät ihmisten ponnistelujen summasta. 

Tämä 59. sarjan ensimmäinen symboli korostaa yhtä erityisen dynaamista "ryhmän suorituskyvyn" näkökohtaa. Missä tahansa tämä symboli näkyy, se korostaa ryhmäyhteistyön arvoa ja onnistuneen vaihdon tärkeyttä. On pyrittävä suhteuttamaan ja sovittamaan voimansa kilpailijoiden dynaamisessa vaihdossa esittämään haasteeseen.

Viestijuoksu Pixabay

Kauris♑21° Viestijuoksukilpailu

Loppu häämöttää jo ja voitto on lähellä, mutta sinusta saattaa tuntua siltä, että olet vain joukkueen jäsen, jolla on oma tehtävänsä suoritettavanaan. Sinä et ehkä saa katkaista maalinauhaa, mutta voit mahdollisesti nauttia ryhmän työn tuloksista. Ole silloin tarkkana, kun sinä saat viestikapulan. Taitoa sovittaa palaset kokonaisuudeksi. Saumaton yhteistyö. 


Avainsana on SOPIVUUS


Kielteisenä - kykenemättömyyttä luovuttaa asioiden hallintaa toisille tai tappion tunnetta siitä, ettet pysty voittamaan. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja 59

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Saabinen symboli#299

Tämä symboli kuvaa kykyä  nähdä piilotetun merkityksen jokaisessa tapahtumassa, johon kohdistaa huomiota. Ihminen on aina pyrkinyt tulkitsem...

Suositut postaukset