sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#290

Tämä symboli kuvaa yksilön luovan tehtävän täyttämistä osallistumalla ryhmäesitykseen, joka on pyhitetty yhtenäisyyden transsendenttiselle toteutumiselle. Suurissa katedraaleissa ja muissa uskonnollisissa rakennuksissa kuoro on tavallisesti piilossa alttarin takana tai kirkkolaivan yläpuolella. Se symboloi siis täydellisemmin "taivaan" - tai sfäärien musiikin - ylivoimaista harmoniaa. Yhteiskunnallisen osallistumisen ihanne korostuu korkeimpaan ilmenemismuotoonsa, sillä kuoro edustaa myös yhteisön monitahoista ja moniäänistä yhtenäisyyttä täydellisen harmonian tilassa. Tässä harmoniassa yksilö, joka on voittanut itsekeskeisen erottelunsa ja kehittänyt korkeampaa tietoisuuttaan, löytää täyttymyksen yhteenkuuluvuudesta. 

Tämä on viiden sarjan viides ja viimeinen symboli. Se esittelee meille ryhmäharmonian puhtaimman muodon, yhteiskunnallisen tilan alkeellisimman mutta vaikeimman toteutumisen. Yksittäiselle kuorolaiselle tämä "piilokuoro" tarkoittaisi kaikkien kykyjen moniäänistä integraatiota niiden hengellisimmissä ilmenemismuodoissa.

Piilossa oleva kuoro Pixabay


Kauris♑20° Piilossa oleva kuoro laulamassa

Ole avoin naiselliselle, intuitiiviselle puolellesi, niitä viestejä kannattaa kuunnella, vaikka eivät ne olisikaan selkeitä. Tajua, ettet ole yksin, myös muut ajattelevat samalla tavoin kuin sinä. Haluatko olla mukana? Taustavoimilta tulevaa tietoa. Hiljaista palvontaa.  


Avainsana on PALVONTA. 


Kielteisenä - ottaa itselleen ryhmälle kuuluva kiitos. Sitoutumattomuutta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 58 on nyt esitelty:


Sarja 58





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset