lauantai 8. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#289

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa sosiaalisen vastuun ottamista ennen normaalia ikätasoista kehitystä. Se näyttää viittaavan varhaisen ehdollistamisen arvoon opettaa, kuinka täyttää jokapäiväisen elämän velvollisuudet modernissa yhteiskunnassamme. On ilmeistä, että lasten odotetaan jo varhaisessa iässä ottavan perheroolia, joka toisinaan rasittaa heidän luonnollisia valmiuksiaan. Tämä on osa teknologisen yhteiskuntamme kiihtyvää tahtia. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli herättää mahdollisuuden kohdata tietyntyyppinen sosiaalinen mahdollisuus, joka voi normaalisti tuntua ennenaikaiselta. Näin ollen voidaan luoda kiihdytettyä kasvua, jolla on sekä myönteisiä että negatiivisia puolia. Oman luonnollisen kehityksen edellä kiirehtiminen voi olla vahingollista; kuitenkin elämme ihmisen evoluution erityisen dynaamista ajanjaksoa.

Lapsityövoimaa Pixabay

Kauris♑19° Viisivuotias lapsi kantamassa täysinäistä kauppakassia

Joudut ponnistelemaan velvollisuuksiesi uuvuttamana enemmän kuin olisi kohtuullista ja ennen kaikkea enemmän kuin pystyt. Vaikka olisit kuinka innostunut ja halukas tahansa kantamaan taakkaa, on sinun kuitenkin varottava tekemästä liikaa tai liian nopeasti. Sinun pitää saada myös leikkiä, olla luova ja levätä. Jos saat nämä asiat tasapainoon, pystyt tekemään paljon. Liian nopeaa kasvua. Tilanteen vaatimukset uuvuttavat. 


Avainsana on TULEVAISUUDEN MAHDOLLISUUDET


Kielteisenä - viattoman ja kokemattoman ihmisen uuvuttaminen ajattelematta seurauksia. Ottaa kannettavakseen liian paljon. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä4°

  Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä: Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen...

Suositut postaukset