perjantai 7. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#288

Tämä symboli kuvaa järjestyksen ylläpitämisestä vastaavien voimakkaiden instituutioiden yksilöille ja ryhmille antamaa suojaa. Tämä symboli kuvastaa menneisyydessä vallinneita olosuhteita, jolloin Ison-Britannian laivasto valvoi meriä kansainvälisen merivapauden periaatteen mukaisesti. Ajat ovat muuttuneet, mutta ajatus on edelleen voimassa. Valtaa tarvitaan ylläpitämään yhteiskunnallista järjestystä ja suhteellisen rauhanomaisia henkilökohtaisia sekä kansainvälisiä suhteita. Valitettavasti tätä valtaa voidaan helposti käyttää väärin "lain ja järjestyksen"  tai nykyisin jopa terveysturvallisuuden säilyttämisen varjolla. Oikeudenmukaisuuden ja myötätunnon on tasapainotettava sosiaalista valtaa ja erityisesti etuoikeutettujen ryhmien valtaa. Kun tämä symboli näkyy, suojan tarve voi olla todiste – tai se voi olla varoitus vallan käyttämisestä itsekkääseen hyötyyn.

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se tuo meille ymmärryksen poliittisen  vallan ambivalenssista, sen arvoista ja vaaroista. (Rudhyar).

Union-Jack -lippu Pixabay


Kauris♑18° Union-Jack -lippu liehuu brittiläisessä sota-aluksessa

Tarvitaan voimakasta suojelua ja vartiointia. Tuntuu siltä kuin pitäisi tarkkailla koko valtakuntaa. Tunnetta siitä, että pitää olla voimakkaasti läsnä ja näkyvillä, ja puolustaa omaa aluettaan. Tehokasta johtamista. 


Avainsana on VALVONTA. 


Kielteisenä - voimatoimilla pelottelua. Käyttää yhteistä omaisuutta omanaan. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset