keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#286

Tämä symboli kuvaa fyysisen toiminnan ja leikin tarvetta. Yhteiskunta on oppinut, että älyllisen opiskelun ja fyysisen toiminnan tasapainoinen yhdistelmä on välttämätön ihmispersoonallisuuden harmoniselle kehitykselle. Aikuiset unohtavat tämän usein rahanhankinta- ja muiden velvollisuuksien paineessaan, ja tämä symboli muistuttaa meitä siitä. 

Tämä on ensimmäinen symboli 58. viiden sarjassa, joka aloittaa syklisen rituaalin kohtauksen 20. Se osoittaa, kuinka olemme normaalisti riippuvaisia fyysisestä stimulaatiosta ja harjoituksesta terveytemme ja siten yhtä terveen yhteiskunnan ylläpitämisen kanssa. (Rudhyar).

Voimistelutunti


Kauris♑16° Voimisteluasuisia tyttöjä ja poikia

Huomion kiinnittämistä kehon hyvinvointiin. Olet viime aikoina laiminlyönyt kehosi hyvinvointia. On aika huolehtia kehostasi ja elämänvoimastasi. Spontaani innostus ja tunne siitä, että on ”elossa”, voi tuoda uusiutumista ja saada aikaan huoletonta yhteyttä samoin ajatteleviin ihmisiin. Tilanne vaatii kuria. Seksuaalienergiaa tai tyydytystä seksuaalialueella. 


Avainsana on ELINVOIMAISUUS.


Kielteisenä - pyrkiä fyysisin keinoin saamaan seksuaalista huomiota. Pelkästään seksuaalisuuteen perustuva yhdessäolo.



Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan:


Sarja 58



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset