maanantai 27. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#277

Tämä symboli kertoo kyvystä toimia puhetorvena toiminnan puolesta totuuden paljastamiseksi. Tässä symbolissa näemme jumalallisen Voiman syvimmän ilmentymän. Tästä jumalallisesta Voimasta, joka psyykkisesti "tarttuu" erityisen herkkiin tai henkisiin miehiin tai naisiin, tulee tämän jumalallisen Voiman  puhetorvia - profeettoja, näkijöitä ja oraakkeleita. Tämä voima toimii tietoisuuden laajentamiseksi ja individualisaation edistämiseksi. Sitoen yhteen ja auttaen ylläpitämään kollektiivista integraatiota kohti tasapainoa. Nämä visionäärit ohjaavat kollektiivista kehitystä tuomalla viestejä tulevasta kehityksestä. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa tulevaisuus on vuorovaikutuksessa nykyisyyden kanssa vapauttaakseen sen menneisyyden inertiavoimasta. Siten tämä symboli on vastakkainen edelliselle#276. Huomisen kynnyksellä ihmisellä on mahdollisuus saada näkemys tai ilmoitus evoluution vielä tuntemattoman seuraavan askeleen oleellisista elementeistä. (Rudhyar).

Hunnutettu profeetta

Kauris♑7° Voiman valtaama hunnutettu profeetta

Olet saamassa tietoa, mutta et tiedä, voiko siihen luottaa. Seuraa tarkasti merkkejä - kertovatko ne totuudesta? Tätä energiaa voidaan käyttää kaikkien hyväksi tai se voi johtaa ihmiset hakoteille. Hypnoterapia tai hypnoottinen suggestio. 


Avainsana on YLIVALTA.  


Kielteisenä - tietoista manipulointia. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-herkkä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset