keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#278

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tervettä onnellisuutta, jonka vakiintuneen kulttuurin ihanteiden ja mallien alistuminen tuo niille, jotka hyväksyvät ne varauksetta. Vakaa ja integroitunut yhteiskunta tuo jäsenilleen voimaa ja monia etuja. Saturnus hallitsee Kauriin merkkiä; Saturnus oli kultakauden hallitsija ennen kuin hänestä tuli sitovien rajoitusten symboli. Se, joka hyväksyy vapaaehtoisesti tai - mikä vielä parempi - pitää itsestäänselvyytenä näiden rajoitusten arvoa, voi elää rauhallista ja onnellista elämää sosiaalisesta asemastaan ​​riippumatta.

Tämän viiden sarjan kolmas symboli ehdottaa meille, kuinka voimme nauttia elämästämme antamalla sen ilmentämien henkisten arvojen täyttää tietoisuutemme. Kaikissa terveen kulttuurin tarjoamissa olosuhteissa – joka tuskin viittaa nykyiseen kaoottiseen maailmaamme – ihmiset voivat löytää  nautinnon rooleista, joita he ovat syntyneet näyttelemään.

Häkkilinnut


Kauris♑8° Häkkilinnut laulamassa iloisesti 

Täydellistä tyytyväisyyttä. Vaikka sinun pitääkin noudattaa monia sääntöjä, se ei haittaa. Nyt on aika jakaa hyvää oloa ja onnellisuutta kaikille läheisille. Olla yhtä kaiken kanssa. 


Avainsana on VAHVISTAMINEN


Kielteisenä - turhaa juoruilua. Ylivertaisuuden tunnetta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset