sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#276

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta suorittaa loppuun ensin aiemmat sitoumukset ennen sisäänpääsyn hakemista seuraavaan vaiheeseen. Numero 10 on valmistumisen symboli; se symboloi uuden toiminnan sarjan paljastumista, joka on vasta edessäpäin. Silti ellei päätettyä sarjaa saada jossain määrin täytetyksi, mitään todella merkittävää ei todennäköisesti saavuteta levottomalla kurottautumalla kohti vielä tuntematonta. Numero 10 on itämisen symboli, mutta siemenen (numero 9) on oltava kypsynyt hyvin. Mitään luonnollista prosessia ei voida nopeuttaa turvallisesti yli tiettyjen rajojen.

Tämä edustaa viiden sarjan ensimmäistä symbolia. Se luo pohjan seuraavalle. Täällä ihminen saavuttaa kynnyksen, jossa hänen täytyy ehkä pysähtyä turvatakseen etenemisensä.

Puut


Kauris♑6° Kymmenen puunrunkoa maassa pimeään metsään vievällä holvikäytävällä

On ehkä tulossa vaikeuksia, joihin pitäisi varautua. Nyt on aika varustautua ja luoda suojatoimenpiteitä ennen matkan jatkamista tuntemattomaan.  Olet tärkeällä matkalla, matkalla kohtaloon, mutta et tiedä, mihin tie vie etkä sitä, miten voimasi riittävät. Omien rajojen ylittämistä ja huomaamista, että ihminen voi venyä uskomattomiin suorituksiin. Ota tämä kasvun mahdollisuutena. Valmistautumista.  


Avainsana on PERUSTEELLISUUS


Kielteisenä - tuntemattoman pelkoa. Pelkoa jatkaa matkaa. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:

Sarja 56


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset