lauantai 25. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#275

Tämä symboli kuvaa fyysisten ja emotionaalisten energioiden mobilisointia valloituksen hengessä. Sotaan ryhdytään usein pääasiassa yhteisen tahdon mobilisoimiseksi ja individualistisen hajoamisen välttämiseksi. Kauris♑ 1°:n symbolissa#271 oleva "intialainen päällikkö" saattaa pitää sopivana tai tarpeellisena herättää sotahenkeä – kenties hyvin lievällä provokaatiolla – vahvistaakseen valtaansa lujemmin. Kohtaus esittää erittäin dynaamisen tilanteen. Ryhmä tai kansakunta vahvistaa solidaarisuuttaan ja tarkoituksensa yhtenäisyyttä ryhtymällä hyökkäykseen. Ryhmäelämä vaatii jatkuvaa toimintaa ja haasteita pysyäksesi terveenä. Edellisessä symbolissa#274 intiaanit meloivat kanootilla, tässä symbolissa he tanssivat sotatanssia. 

Tämä on viiden sarjan viimeinen symboli. Se viittaa siihen, että agressiivisuus voi olla välttämätön ainesosa minkä tahansa sosiaalisen ryhmän kasvupotentiaalin aktivoinnissa. (Rudhyar).

Sotatanssi

Kauris♑5° Osa intiaaneista soutamassa kanoottia, osa tanssimassa sotatanssia

Haluat ehkä ratkaista tilanteen aggressioiden avulla. Aggressio ei ole ratkaisu, mutta toisille paikkasi osoittaminen ja kykysi puolustaa sitä, voi tuoda toisten kunnioituksen. Yhteistyö. Yhteistyö ei ole sitä, että kaikki tekevät samaa, vaan että työt jaetaan kunkin kykyjen mukaan. 


Avainsana on LIIKEKANNALLEPANO


Kielteisenä - pelottelua. Osoittaa liiaksi voimaansa


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 55 on nyt esitelty:


Sarja 55





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset