tiistai 21. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#271, Aurinko siirtyy Kauriiseen

Kauris♑ on eläinradan kymmenes merkki (asteluvut 271˚ – 300˚) ja se edustaa kymmenettä huonetta eläinradalla. Sen piiriin kuuluvat yksilön kosminen tehtävä, ura ja ammatti, julkisuus, vaikutusvalta, arvovalta, näkyvyys, johtajuus. Kauris♑ edustaa johtavaa (yritteliäs, omaehtoinen, eteenpäin pyrkivä) laatua ja sen elementti on maa (kestävyys, käytännöllisyys, organisointikyky). Hallitsijaplaneetta on Saturnus (rajat, rajoitukset, rakenteet, säännöt, esteet, raamit, kehykset, kiteytyminen, vakiintuminen). Aurinko on Kauriin♑ merkissä: 22.12.-20.1.

Kauriin♑ vahvuudet ovat varovaisuus, vastuuntuntoisuus, luotettavuus, käytännöllisyys, ahkeruus, taloudellisuus ja kurinalaisuus. Kauriin♑ lahja ihmisille on opettaa vastuuntuntoa, kärsivällisyyttä, auttaa kestämään vaikeuksia ja ylittämään esteitä; auttaa tunnistamaan rajoja; ymmärtää pelkoa, masennusta ja syrjäytyneisyyttä. Kauriin♑ tulisi kehittää myönteistä ajattelua, itseluottamusta, itsensä rakastamista, armollisuutta, rohkeutta, riskiottokykyä, uskoa, toiveikkuutta, huumoria ja kykyä nauraa itselleen.

Intiaanipäällikkö


Kauris♑1° Intiaanipäällikkö vaatimassa huomiota

Tilanteeseen liittyy johtajuuskysymys. Joskus on tartuttava tilanteeseen ja otettava ohjat käsiin, juuri nyt on tästä kysymys. Tämä voi johtaa hallintataisteluun; ehkä sinun tekisi mieli muistuttaa ympärilläsi olevia johtajuudestasi tai yläpuolellasi olevat muistuttavat sinua, ettet tässä asiassa ole niin suuri kuin luulet olevasi. Arvovalta. 


Avainsana on JOUSTAMATTOMUUS. 


Kielteisenä - valtataisteluja. Ylisuuret luulot itsestä. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason  55. viiden sarjan:


Sarja 55


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset