maanantai 20. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#270

Tämä symboli kuvaa tarvetta osoittaa kunnioitusta perinteisille arvoille, joille Hengen näkymätön yhteisö on rakennettu. Lukemattomien ihmisten konkreettinen integrointi suureen uskonnolliseen instituutioon - vuosisadasta vuosisadan jälkeen - on pitkä perinne, joka heijastaa näkymätöntä henkistä yhteisöä. "Lipunkantajasta" on nyt tullut "paavi", joka ottaa Jumalan edustajan roolin maan päällä. Se on rooli, mutta kulttuuri perustuu mahtavien kuvien ja syvästi liikuttavien symbolien ruumiillistamiseen fyysisessä todellisuudessa. Symboli kysyy yksilöltä: "Oletko valmis elämään transpersoonallista elämää symbolina?" 

Tämä on Jousimiehen♐ merkin viimeinen symboli. Ihmisten kollektiivin nähdään "siirtäneen" henkisen arvon tunteensa miehelle, josta on tullut heidän yhteisen ihanteensa inkarnaatio.  (Rudhyar).


Paavi


Jousimies♐30° Paavi

Siunaus siitä, että samoin ajattelevat yhdessä palvovat korkeampaa voimaa. Uskon palkkion jakamista ihmisille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan sen. Yhteisön edustajan kuuleminen. Valtavien sisäisten rikkauksien lähteen tunnustaminen. Rituaalit. 


Avainsana on PYHYYS


Kielteisenä - poliittiseen peliin mukaan meneminen. Vallankäyttö. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-henkinen-inspiroitunut.


Nyt sarja 54 on esitelty ja seuraavaksi siirrytään Kauriin♑ merkkiin:


Sarja54


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset