keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#272

Jokaisen kollektiivista valtaa väkivaltaisesti käyttävän yksilön välttämätön ymmärrys siitä, että se johtaa väistämättä joidenkin ryhmäintegraation varmistavien arvojen tuhoutumiseen. Rudhyarin mukaan näyttää ilmeiseltä, että tämän symbolin tulkinta viittaa sodan häiritseviin seurauksiin. "Päällikön", joka vaati valtaa heimoltaan johtaakseen tai pelastaakseen sen, on otettava huomioon tämän vallan liian impulsiivisen käytön seuraukset väkivallan suhteen. Integraatio, jota hän pyrkii ylläpitämään tai vahvistamaan, voi osittain tuhoutua, jos hän pyrkii kunnianhimossaan olemaan kansansa ylistetty voittoisa sotajohtaja. "Lasimaalausikkuna" ei ole ehdottoman välttämätön katedraalille, mutta silti se symboloi sitä, jonka kautta "Hengen valo" tulee rakennukseen. Ihmisen sielun sanotaan olevan kolmiosainen. Mikä osa ihmisen sisäisestä periaatteiden kolminaisuudesta yleensä tuhoutuu väkivallalla? Ilmeisesti rakkauden ja myötätunnon periaate. 

Tämä toisen vaiheen symboli on päinvastainen kuin edellinen, koska se vastustaa tuhoamisvoimaa rakentamisvoimaa vastaan. Ryhmäenergian "pääoma" tuhlataan osittain aseistukseen ja kuolemaan. 

Kolme lasimaalausta, josta yksi rikki Pixabay kuva


Kauris♑2° Kolmesta lasimaalausikkunasta yksi on vaurioitunut pommituksessa

Tarvetta pysyä vahvana pommituksen keskellä. Kolmiyhteyden yksi kulmista, on tuhoutunut, koska ihmiskunta on aggressiivinen. Olla olosuhteiden armoilla. Järjestelmä polkee sinun omia arvojasi. 


Avainsana on MUISTOJUHLA


Kielteisenä - tunnetta siitä, että olisi hyökkäyksen kohteena. Nähdä vain huonoja puolia eikä hyviä. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset