sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#269

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta hoitaa jokapäiväisiä tehtäviä, jotka sekä takaavat sosiaalisen arvon tai kunnioituksen että hyödyttävät perustuslakia. Tästä melko triviaalista kuvasta tulee varsin merkittävä, jos se liittyy kolmeen edelliseen symboliin. Se tuo hyvin konkreettiselle ja arkipäiväiselle tasolle sen, mitä "lipunkantaja" ja "veistäjä" ovat esittäneet. Hyvin hoidettu etunurmikko on symboli asunnon omistajan huolesta yhteiskunnallisesta asemastaan ja halusta antaa luonnonvoimien kasvulle kaunis muoto, mikä paljastaa hänen arvostuksensa järjestystä ja esteettisiä arvoja kohtaan. "Lihava poika" ehdottaa, että rakentavia työtottumuksia tarvitaan kompensoimaan sosiaalisen elämän mukavuudet. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli puhuu yhdestä yleisestä teknisestä tarpeesta, joka kohtaa sosiaaliseen eliittiin kuuluvan yksilön. Se kuvaa tarvetta säilyttää sosiaalinen kunnioitettavuus yksilön ja yhteisön välisessä suhteessa.

Poika leikkaa ruohoa


Jousimies♐29° Lihava poika leikkaamassa nurmikkoa

Ehkä panet enemmän painoa ulkonaisille seikoille kuin arvokkaammille yksityiskohdille tai asioille, mitä muut eivät näe. Ulkokuori pettää usein, mutta usein on epämääräinen tunne, että kaikki ei ole niin kuin olla pitäisi. Tehdä velvollisuutensa, vaikka se ei aina olisi niin miellyttävää. 


Avainsana on OSALLISTUMINEN.  


Kielteisenä - pinnallinen esitys. Jonkin asian välttämistä.  


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset