lauantai 18. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#268

Tämä symboli kuvaa niitä yhteiskunnan pysyviä elementtejä, jotka paljastavat sen kyvyn yhdistää yksilöiden nerokkuus merkittävästi kollektiivin arkipäivän tarpeisiin. Se ikään kuin yhdistää ne oleelliset arvot, jotka sisältyvät kahteen edelliseen symboliiin. Muutaman mielikuvituksellisen ja koulutetun yksilön aineellisten tekijöiden hallinta mahdollistaa sen, että heidän yhteisönsä pysyy integroituneena ja pystyy toimimaan helposti parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Näiden kuvanveistäjä-insinöörien työ kehittää suhteellisen pysyvää kulttuuria. Rakennetaan perinne, jonka avulla ihmiset voivat yhdistää ulkoisen luontonsa korkeimpaan näkemykseen, jonka heidän johtajansa voivat kuvitella ja objektiivisesti osoittaa. 

Tämä 54. viiden sarjan kolmas symboli ehdottaa myös tapaa, jolla ihmisen teokset voivat sulautua harmonisesti luonnon ympäristöön tuottaen kauniita ja kestäviä muotoja, joilla on syvällinen merkitys. Reagoimme kaupallisten ja kaoottisten kaupunkiemme ja valtateidemme rumuutta vastaan, nykyään meillä on tapana kaivata "erämaata". Mutta luonnon kauneuden ja ihmisen taitojen ja mielikuvituksen yhdistelmä on todellinen ihanne, johon pyritään. (Rudhyar).

Suuren symbolikirjan mukaan sillan ylittäminen kuvaa myös siirtymistä ajallisessa elämässä uuteen vaiheeseen tai elämäntilanteeseen. Ajan eri ilmiöiden tarkkanäköinen seuraaja voi kannanotoillaan muodostua sillaksi uuteen aikakauteen. Olemmeko nyt uuden aikakauden kynnyksellä?


Kuuluisa silta Venetsiassa

                    


Jousimies♐28° Kauniin joen yli vievä vanha silta

Tarvetta yhdistää tuoreet ja elinvoimaiset energiat rakentaviin ajatuksiin ja toimintaan. Tavanomaiset lähestymistavat voivat johtaa parhaaseen lopputulokseen. Vanhan tradition kestävät osat muodostavat sillan nykyhetkeen. Arvokkaiden vanhojen asioiden kunnioittaminen. Kaunis ympäristö on lepoa sielulle. Kahden ihmisen välillä oleva arvokas yhteys, joka kestää arkipäivänkin tilanteet. 


Avainsana on SÄILYTTÄMINEN


Kielteisenä - tilanteen ratkaisemiseen ei ole käytettävissä uusia ideoita. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset