perjantai 17. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#267

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä projisoida näkemystään ja antaa materiaalille muotoa. Tässä vaiheessa näemme yksilön ilmaisevan luovasti omaa erityistä yksilöllisyyttään. Hän ottaa sosiaalis-maantieteellisessä ympäristössään saatavilla olevat materiaalit ja muotoilee niitä niin, että ne paljastavat muille ihmisille jotain hänen sisäisestä elämästään ja tarkoituksestaan. 

Tämä 54. viiden sarjan toinen symboli on, kuten tavallista, päinvastainen kuin ensimmäinen. "Lippunkantaja" symboloi kollektiivisen perinteen tai kansallisen yhtenäisyyden epäitsekästä edustajaa; "veistäjä" päinvastoin edustaa ihmistä luovana yksilönä, jonka tarkoituksena on jättää jälkensä yhteiskuntaan. Tämä on symboli ihmisen kykyä muuttaa materiaaleja oman henkilökohtaisen näkemyksensä mukaiseksi.

Kuvanveistäjä työssään Pixabay

Jousimies♐27° Kuvanveistäjä

Sinusta tuntuu, että pystyt vaikuttamaan tilanteiden kehittymiseen merkittävään ja kestävään suuntaan. Hidasta ja vaivalloista työtä. Kykyä muotoilla materiaali haluamasi malliseksi. Konkreettista luovuutta. Ikuistaminen. Jättää jälkensä pysyvästi.  


Avainsana on KUOLEMATTOMUUS


Kielteisenä - liiallista kunnianhimoa. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset