torstai 16. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#266

Tämä symboli kuvaa yksilön jaloa alistumista kollektiivisille arvoille ja tavoitteille. Lippu symboloi järjestäytynyttä ihmisyhteisöä, kansakuntaa tai jopa yhteiskuntaluokkaa. Vanhanaikaisessa taistelussa lippua kantavan täytyy tuntea olevansa ryhmänsä eheyden ja yhtenäisyyden edustaja. Hänen henkilökohtainen elämänsä ja hänen hyvinvointinsa sen vuoksi pitäisi olla täysin uppoutunut ja samaistuttava "suuremman kokonaisuuden" hyvinvointiin, ja jokainen voi toimia tietoisena ja vastuullisena edustajana ihmiskunnan puolesta. Symboli kysyy: "Oletko valmis ottamaan tämän roolin!" 

Tämä 54. viiden sarjan ensimmäinen symboli antaa kuvan siitä, mitä sosiaalinen tietoisuus voi tarkoittaa korkeimmillaan. Lipunkantaja on aseeton, puolustuskyvytön; silti hän voi olla kokoamispiste suuren kollektiivin kokonaisponnistukselle. Tämä on symboli pyhitetty ihanteille. (Rudhyar).

Viime aikoina ollaan ilmeisesti valmiita luopumaan näistä oikeuksista ja perustavan laatuisista ihanteista plandemian pelossa ja heittämään ne romukoppaan!?

 ”Vapaus, veljeys ja tasa-arvo” Pixabay


Jousimies♐26° Lipunkantaja

Olet saanut aikaan jotain, josta haluat tunnustusta. Vastuu on viime aikoina painanut eikä taistelu ole ollut helppo. Älä masennu, vaikka kaikilla toisilla näyttää olevan kiire, he kyllä huomaavat johtajankykysi. Olet koko tilanteen keskushenkilö. Uskallusta esiintyä vakaumuksensa puolesta. 


Avainsana on YLEVYYS


Kielteisenä - uhrilammas. Kiihkeää idealismia. Pääsy näkyvälle paikalle on itsetarkoitus. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:



Sarja 54

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset