keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#265

Suuren symbolikirjan mukaan hevonen on aina ilmaissut voimaa ja elinvoimaisuutta jopa vahvemmin kuin härkä. Hevosen symbolimerkitys on voinut olla myös kaksijakoinen. Johanneksen ilmestyksessä valkoinen hevonen on voittaja, mutta yhtä lailla hevosilla ratsastaa ihmisten vitsaukseksi heitä tuhoamaan päästetty joukko. Myönteisiä mielikuvia herätti antiikin maailmassa Pegasoksen siipihevonen. Taruissa hevosten kerrotaan usein ennustaneen ja tehneen taikoja, ne puhuvat ihmisen äänellä ja antavat hyviä neuvoja niihin luottaville ihmisille. Leikkihevosella ratsastaminen on tietyssä mielessä  myös eräänlaista teeskentelyä ja kasvua mielikuvituksen kautta, mutta tässä – toisin kuin  symbolissa#261 – mielikuvitus on aktiivinen orgaanisen kehon tasolla. Näytelmässä on jonkinlainen aloitus. 

Tämä on 53. viiden sarjan viimeinen symboli. Se päättyy leikkitunnelmaan, mutta se on näytelmä täynnä kulttuurisia odotuksia, vaikka tämä odotus olisikin tiedostamaton. 

Keinuhevonen


Jousimies♐25° Poika keinuhevosen selässä

Luulet tekeväsi sitä, mikä on pakollista, mutta aivan näin asiat eivät ole. Tilanne on pikemminkin harjoittelua kohtamaan tulevaisuuden tilanteita. Harjoittele ja leiki jatkuvasti, tulet vielä kohtamaan ankarampia ja vaativampia tilanteita. Suojattu harjoittelumahdollisuus. 


Avainsana on JÄLJITTELY


Kielteisenä - piloille hemmoteltu, pintapuolinen ihminen. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 53 on nyt esitelty:


Sarja53




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset