keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#251

Tämä symboli kuvaa"paluuta kehoon" tasapainottaakseen älyllisyyteen ja objektiiviseen tietoisuuteen kohdistuvaa stressiä. Tämä viiden symbolin sarja saa meidät kohtaamaan melko mystisiä kuvia, joille voidaan kuitenkin antaa erittäin syvällisiä ja tärkeitä merkityksiä nykypäivänä. Tämän symbolin alkuperäinen muotoilu puhui "fyysisestä valaistumisesta", mutta nykyajan termeillä näyttää olevan viitattu tarpeeseen luottaa "kehon viisauteen". Tämä viittaa prosessiin, jossa tietoisuus puretaan, ja siitä on tullut älyllisten käsitteiden vanki, jossa ne ovat täysin riippuvaisia ​​kvantitatiivisista arvoista, objektiivisuudesta ja kulttuurimme virallisten mallien mukaisuudesta. Tämä edustaa haastavan prosessin ensimmäistä vaihetta – viiden sarjan 51. sekvenssiä. Se korostaa monille yksilöille, kuinka tärkeää on luottaa oman kehon viesteihin elämän haasteita kohdatessaan. (Rudhyar).

Valokeho Pixabay kuva



Jousimies♐ 11° Ihmisen muotoisessa öljylampussa on tuli vasemmanpuoleisessa temppelissä

Hengen ja kehon yhdistämistä. Logiikalla ei tässä tilanteessa päästä pitkälle, nyt tärkeitä ovat tunteet, henkisyys ja kehon tuntemukset. Joskus on tärkeätä ”olla kehossaan”. Muistutus siitä, että kehomme on temppelimme. Oikean ja vasemman puolen yhdistämistä. 


Avainsana on YHTEENSOVITTAMINEN.  


Kielteisenä - intuition järkeistämistä niin, että ei kuuntele sisäistä ääntään. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja51




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset