tiistai 30. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#250

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa yhteiskunnan pyrkimyksiä dramatisoida sen suuruutta, mitä se tarjoaa kunnianhimoiselle henkilölle. Sivilisaatio prosessina vaatii yksilöiden rohkaisua käyttämään elinvoimaansa saavutusten tavoittelemiseen, mikä, vaikka täyttää yksilön kunnianhimoa ja ahneutta, tuottaa kuitenkin erilaisia muotoja niin sanotusta edistyksestä.

Tämä symbolien sarja viittaa pääasiassa pyrkimykseen edistyä "inhimillisillä, aivan liian inhimillisillä" kasvupoluilla. Tämä on 50. viiden sarjan viimeinen symboli. Näemme siinä kuinka sosiokulttuuriset voimat toimivat dramatisoinnilla ja propagandalla. Tuloksena on aivan liian usein pakotettu kasvu. 

Kultakutri

Jousimies♐10° Kultakutrinen onnen jumalatar

Sinulle tarjotaan tilaisuutta, josta ei voi kieltäytyä, ja joka on kohtuullinen palkinto vaivoistasi. Impulssien esiin tuomista. Opittava erottamaan todellisuus ja teatteri toisistaan. Ihmettelyn kykyä. Elämään luottamista. 


Avainsana on PALKKIO. 


Kielteisenä - propaganda. Tavoitella jatkuvasti jotain, joka osoittautuukin tyhjäksi. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-sosiaalinen-inspiroitunut.


50. Viiden sarja on nyt esitelty:


Sarja 50


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset