torstai 2. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#252

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa uuden aikakauden suurten symbolien hengellistämistä ja edistämistä sen edeltäville ilmentymille herkkien mielien toimesta. Alkuperäisessä Wheelerin symbolissa oli Amerikan lippu, joka muuttui kotkaksi. Tämän oudon allegorian taustalta voimme tunnistaa syvälle juurtuneen uskomuksen, että amerikkalainen kansakunta ja sen demokraattiset perusinstituutiot luotiin kehdoksi uudelle askeleelle ihmisen evoluutiossa. "Lippu" on kansakunnan abstrakti symboli; siitä tulee "kotka" - toinen yhdysvaltalainen symboli – kun konsepti elävöitetään rohkeilla ja transsendenttisilla toimilla. Kotka symboloi henkistä tahtoa ja voimaa nousta korkeimmalle mahdolliselle tietoisuuden tasolle. Valitsin omaan symboliin Suomen lipun lähestyvän itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Tämä toisen vaiheen symboli eroaa ensimmäisestä siinä, että se on täysin tulevaisuuteen suuntautunut. Se puhuu "huippukokemuksista" kehotietoisuuden organismin syvyydestä löytyvän viisauden sijaan. Se kehottaa meitä tuomaan jaloimmat ihanteemme todelliseen elämään henkisen tahdon voimalla. 

Suomen lippu muuttuu kotkaksi


Jousimies♐12° Lippu muuttuu riemusta kirkuvaksi kotkaksi

On aika kertoa suurista unelmistaan ylpeyttä tuntien ja henkisesti aikuisena. Korkeampi sisäinen ääni tuntuu kuljettavan sinua eteenpäin voimalla. Kaikki todella tärkeät asiat tulevat esille päivänvaloon. Julkituoda aatteensa. Onnistumisen tunnetta.  


Avainsana on JULISTUS


Kielteisenä - luulla olevansa oikeassa, koska on valtaa takanaan. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset