lauantai 13. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#233

Suuren symbolikirjan mukaan psykologisesti orientoituneet vertauskuvien tutkijat eivät ole kiinnittäneet huomiota jänisten tai kanien nopeuteen tai pelokkuuteen, vaan ensi sijassa niiden nopeaan lisääntymiseen. Tämän vuoksi se on hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden symboli. Keijut ja "luonnonhenget" toisaalta edustavat elämän energioiden korkeampaa puolta, koska niiden sanotaan ohjaavan niitä normaalisti näkymättömiä voimia, jotka hallitsevat kaikkien elävien organismien kasvua, erityisesti kasviskunnassa. Siten symboli viittaa generatiivisen voiman muuntamiseen eteerisempään ja hienovaraisempaan  muotoon. 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Se tuo uuden ulottuvuuden kahteen edelliseen symboliin verrattuna. Oli kyse sitten seksuaalisesta halusta tai aggressiivisuudesta, vaistonvarainen halu voidaan nostaa uudelle tasolle. 

Kani muuttuu keijuksi


Skorpioni♏23° Kaniini muuttuu keijukaiseksi

Koet olevasi muuttuvassa todellisuudessa, jossa pystyt kääntämään huomion pois alemmista vieteistä henkisempiin ajatuksiin. Hallita elämänvoimiaan. Piilevien kykyjen paljastumista. Kykyä löytää jokapäiväisestä elämästä kauneutta ja ihmeitä. 


Avainsana on SIIRTYMINEN. 


Kielteisenä - muutos ei tyydytä rahallisesti. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset