sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#234

Tämä symboli kuvaa tarvetta sisällyttää inspiroivia kokemuksia ja opetuksia jokapäiväiseen elämään. Suuri ongelma, jonka jokainen on kokenut, on se, kuinka omaksua koettu, nähty tai kuultu ja kuinka antaa sen muuttaa jokapäiväistä tietoisuuttaan ja käyttäytymistään. Jos näin ei tehdä, kokemus voi muuttua hämmentäväksi tai myrkylliseksi ja mahdollisesti ihmisen eheyttä tuhoavaksi. 

Tämä neljäs symboli tavalliseen tapaan ehdottaa meille, mitä on tehtävä tai miten se tehdään. "Kotipaluu" korkealta vuorelta tai mistä tahansa tietoisuuden "ylemmästä tilasta" voi johtaa tunteeseen olemassaolon normaalin todellisuuden ahdistavuudesta, tai muuten valaistu sielu voi säilyttää tarpeeksi valoa muuttaakseen jokaisen päivittäisen tilanteen. Tämä on suuri haaste muutokseen. (Rudhyar).

Kansa palaa vuorilta


Skorpioni♏24° Kansa palaa vuorilta oltuaan kuuntelemassa erästä miestä

Olet tajunnut jonkin asian syvästi ja nyt on aika toteuttaa tätä arkielämässä. Eri ihmiset reagoivat eri tavalla viestiisi. Jotkut eivät reagoi lainkaan, mutta joiltakin saat vastakaikua. Mitä teet tämän uuden tiedon avulla? Kykyä väistää toisten ajatuksia ja tunnelmia. 


Avainsana on VETOVOIMA. 


Kielteisenä - lapsellisuutta, herkkäuskoisuutta. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset