perjantai 12. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#232

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa sosiaalisesti hyväksyttyä yksilön tai ryhmän aggressiivisten vaistojen vapauttamista. Se korostaa selvästi ihmisen primitiivisten vaistojen sosiaalistamista kulttuurisen rituaalin mukaisesti. Sosiaalinen metsästys on miesten aggressiivisuuden säännelty kausittainen ulostulo – turvaventtiili emotionaalisille paineille ihmisillä, joilla eläimelliset vaistot ovat edelleen vahvoja. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa löydämme voimakkaan kontrastin ensimmäisen kanssa. Jälkimmäisessä yksilö osoitti olevansa todella "mies" kieltäytymällä hyväksymästä yhteiskuntansa hänelle määräämiä sodan käytäntöjä; tässä Skorpioni♏22°:n symbolissa yhteiskunta hyväksyy mielellään – ja hyväksyessään, ritualisoi ja jossain määrin jalostaa – useimmille yksilöille ominaisen aggressiivisuuden. 

Sorsajahti


Skorpioni♏22° Metsästäjät lähdössä ampumaan villisorsia

Sinulla on tarve saada purkaa aggressiivisuuttasi. Kun sen tekee ryhmässä, tuntuu siltä, kuin se olisi hyväksyttävämpää. Tyydyttää aggressiiviset halunsa. Taitojen hiomista. 


Avainsana on YRITTÄJYYS


Kielteisenä - käyttää hyväkseen viattomia. Riistäminen. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset