tiistai 9. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#229

Tämä symboli kuvaa kykyä välittää transsendenttista tietoa. Kiihkeässä ja jatkuvassa uskossa elävälle yksilölle voi tulla mahdolliseksi muuttua kanavaksi sellaisen tiedon tai viisauden välittämiselle, joka ylittää hänen normaalin henkisen ymmärryksensä. Mieli, joka on oppinut olemaan hiljaa ja tarkkaavainen, voi virittyä ilmaisujen rytmiin, joita hän ei ehkä ymmärrä älyllisesti, mutta jotka voivat kuitenkin todella ilmentää yli-inhimillisiä oivalluksia. Tässä tarvitaan erottelukykyä tasapainottamaan uskon liiallista innokkuutta. 

Tässä viiden sarjan neljännessä vaiheessa saamme vihjeen ihmisen kyvystä virittää itsensä korkeamman viisauden lähteisiin, jos hän on riittävän tarkkaavainen ja varovainen kanavoidakseen "korkeampaa ääntä". (Rudhyar).

Papukaija


Skorpioni♏19° Papukaija toistaa kuulemansa keskustelun

Tämä kertoo jonkinlaisesta henkisestä kanavoinnista - linnut kuvastavat henkisiä voimia ja tässä ihminen, joka pystyy ottamaan vastaan ajatuksia ja aatteita voi muuttaa saamansa tiedon omakseen. Olla tiedon välittäjänä. Ehkä sinun pitäisi omaksua jokin tieto. 


Avainsana on SOVINNAISUUS


Kielteisenä - toistaa kuulemansa ymmärtämättä sanomaa. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset