keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#230

Rudhyarin mukaan tämä symboli paljastaa ihmistietoisuudelle sen, mikä on dualistisen tiedon tuolla puolen. "Sisäinen nainen" - usko, joka juurtuu sielun syvimpiin intuitioihin - nähdään tässä ylipapittarena, joka paljastaa todellisuudet, joita miehen joko-tai asenne ei yksin pysty havaitsemaan. Tie mystiikan ykseyteen aukeaa, kun pelon, itsekeskeisyyden ja dualistisen moraalin pimeys poistetaan.

Tämä on 46. viiden sarjan viimeinen symboli. Se paljastaa, mitä positiivinen luottamus uskoon ja intuitioon voi saada aikaan. Tarvitaan rohkeutta kulkea  pimeyden verhon läpi – rohkeutta uskaltaa mennä tutun ja perinteisesti tunnetun yli, sukeltaa eteenpäin tuntemattomaan. 

Nainen vetää tummat verhot syrjään


Skorpioni♏20° Nainen vetämässä syrjään tummia verhoja

Haluat lähteä kulkemaan uusia polkuja tai kokeilemaan uusia mahdollisuuksia. Mutta tutkiskele ensin, mihin todella uskot. Sinun pitää myös voittaa pelko lähteä uusille teille. Sinulla tulee olla sekä uskallusta että halua tutustua asioihin perin pohjin. Toimintasäteesi laajenee suunnattomasti uusien maisemien myötä. Mysteerien ratkaisemista. Sinulla itselläsi on avaimet päästä ulos vaikeasta tilanteesta.  


Avainsana on USKALLUS. 


Kielteisenä - oletko itse itsellesi rakentamassasi vankilassa? 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 46 on nyt esitelty:


Sarja 46




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset