maanantai 8. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#228

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa ylivoimaista tunnetta hyvin tehdystä työstä ja todella täytetystä elämästä. Ihminen, joka on elänyt uskossa transpersoonallisen elämän – elämän, jonka kautta henki säteilee luovasti – voi kokea siunausta ja rauhaa, vaikka hänen kokemussyklinsä lähestyy loppuaan. Se on ollut elämää täynnä "siemeniä". Siemenet ovat ehkä piilossa, mutta silti ne ovat täynnä voimaa voittaa syklinen kuolema. Sielu on rauhassa. Kirkas syksyinen taivas välittää hiljaa suuren viestin: "Hyvin tehty, pikkumies!" 

Ihmisluonto on upea lämpimien, täyteläisten värien sinfonia, nyt kun kasvillisuuden puhtaasti biologinen vihreys kokee muutoksen.

Ruskaa


Skorpioni♏18° Syksyinen metsä loistaa värikkäänä

Olet saanut korjata onnistumisesi satoa ja nyt on aika valmistautua dramaattiseen muutokseen. Nyt on sadonkorjuun tai sen jälkeinen aika, ja kaikki on hyvin. Vedä syvään henkeä ja nauti luonnon antimista. Paljous. Eri aikoina on erilaiset mahdollisuudet, silti yhtä rikkaat. 


Avainsana on TÄYTTYMYS


Kielteisenä - sadonkorjuuseen lähtö on viivästynyt. Tulevaisuuden pelkoa. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset