perjantai 5. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#224

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta luoda uusia viestintäkanavia. Yhteisötunteen kasvu eristäytyneiden ihmisten keskuudessa edellyttää jatkuvasti monimutkaisempien keinojen kehittämistä tunteiden ja ideoiden vaihtamiseen. Missä tahansa tämä symboli löytyy, se osoittaa, että tällaiset viestintäkanavat ovat välttämättömiä minkä tahansa ihmissuhteen onnistumiselle. Niitä ei vain rakenneta, vaan niitä tulee käyttää merkittävästi ja viisaasti. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli tuo tietoomme oleellisen arvon kommunikoinnissa kanssaihmistemme ja jopa läheisten työtovereiden kanssa – joiden kanssa kommunikointi ei välttämättä aina ole helppoa. Yhteyttä ei voi olla ilman kommunikaatiota jollain tasolla, mukaan lukien biologisen virityksen taso. 


Puhelinasentajat Kuva Pikist

                           

Skorpioni♏14° Puhelinasentajat työssään

Vaikeuksia saada ideoitaan, ajatuksiaan tai tunteitaan kerrottua muille ymmärrettävästi. Pelkkä huolestuminen ei korjaa tilannetta, jotain on tehtävä vahingon korjaamiseksi. Uudet yhteydenottotavat voivat tuoda uusia yhteyksiä. Joskus pitää ottaa yhteyttä asiantuntijaan ennen kuin asiat selviävät. Lisääntyvää herkkyyttä toisten kuuntelemisessa. Akupunktio.  


Avainsana on KIINTYMYS. 


Kielteisenä - vaikeuksia nähdä omassa yhteydenpidossaan ongelmia tai joutua sotkeutumaan toisten elämään. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset